HOP-IN - Hands On Production, Innovation and New ideas
‹ Tilbage

HOP-IN 2022 afholdes i uge 11

HOP-IN er efter en corona-pause sidste år tilbage. Derfor inviterer Hedensted Erhverv igen alle kommunens 7. klasser til at deltage i det succesfulde skole-erhvervsprojekt.

Produktionserhvervene udvikler sig hastigt, og der stilles i fremtiden højere krav om fleksibilitet, omstillingsevne, innovation og kreativitet hos virksomheder og medarbejdere, når Danmark fortsat skal være et land med et konkurrencedygtigt produktionserhverv.

Hedensted Kommune vil være førende inden for udvikling af moderne  produktionsvirksomheder.
Derfor vil vi styrke samarbejdet mellem lokale virksomheder og kommunens skoler.
Eleverne i skolen er virksomhedernes kommende medarbejdere og de skal have indsigt i produktionserhverv, produktionsvilkår, jobkrav, jobmuligheder og karrieremuligheder i produktionserhvervene.

Det kan kun ske i et frugtbart og velafstemt samarbejde mellem alle parter: Virksomheder, uddannelsesinstitutioner, skoler og beslutningstagere.

Derfor skal alle elever i 7. klasse gennemføre HOP-IN, hvor hver klasse tilknyttes en lokal virksomhed og besøger den som optakt til etablering af en virksomhed med egen produktion.

På grund af coronasituationen vil HOP-IN i år foregå på egen skole med virtuelle oplæg undervejs. Uge 11 er planlagt i et samarbejde mellem Hedensted Erhverv,  Uddannelsesvejledningen i Hedensted Kommune og skolerne. Det handler om, at eleverne i samarbejdet får indsigt, føling og inspiration – og derfor har produktionsugen fået navnet
HOP-IN - Hands On Production – Innovation & New Ideas.

Mødetider:
Eleverne skal møde i skolen, som de plejer. Der er lavet et ugeprogram, som man kan finde på hjemmesiden.

Konkurrence:
Klasserne har mulighed for at vinde en tur til Danfoss Universe – og  vinderklassen bliver afsløret om fredagen, hvor klasserne mødes virtuelt. Der vil også være en præmie til 2. og 3. pladsen.